Chiar nu ii pasa nimanui de pericolul la care acesti copii sunt expusi, zilnic? N-am cerut luna de pe cer, ci doar o rezolvare de bun simt.

„Dar, Doamne Fereste, se poate intampla... Da, se poate intampla. Ca ei sa treaca strada si sa vina o masina, sa ii loveasca. Neinsotiti de nimeni. Dar se poate acum sa alocam un cadru didactic? Cand faci de serviciu, faci in pauza.
Nu faci de la ora, iesi sa faci de serviciu”, a declarat directoarea scolii.

Instalata de doar trei zile in scaunul de director, doamna pare mai deranjata ca o filmam, decat de situatia in sine.

„Foarte greu si pentru noi ca profesori si periculos pentru ei. Dar numai ca sunt supravegheati. Noi am filmat 2 copii nesupravegheati”, a declarat un profesor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Asa arata toaleta. Fara apa, fara caldura, cu wc-uri de ti-e sila sa intri in ele. Dar stiti care e bataia de joc suprema? Ca, in 2005, cand monumentul absurditatii, care arata asa, si care a fost construit peste drum de scoala a costat cat o garsoniera in centrul capitalei.

De problema stiu toti cei care s-au plimbat prin fruntea primariei. Si, ca de fiecare data, auzim aceleasi promisiuni.

|onel Vociu, primar comuna Izvoare: „Este o anomalie. La incepuitul lunii martie, inceputul lunii aprilie, scoatem oferta pe SEAP si ne apucam de lucru. Cu toaleta asa cum trebuie langa scoala, cu tot ce trebuie”.

Teoretic, la inceputul lui iunie, acesti elevi vor putea merge la o toaleta normala, cu conditii si fara a-si pune vietile in pericol.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si