Descoperire socanta in localitatea Biia din judetul Alba. Vecinii, alertati de faptul ca nu au mai vazut-o pe femeia de 55 de ani de cateva zile, au mers la ea acasa. Acolo au gasit-o pe femeie fara viata, legata la maini si cu urme de strangulare in jurul gatului, scrie ALBA24.ro.

Femeia locuia singura si, cel mai probabil, a murit prin strangulare. Politistii au reusit identificarea posibililor autori, doi tineri de 19 ani din aceeasi localitate, care au fost retinuti si vor fi prezentati în fata instantei pentru luarea masurilor necesare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii legisti vor stabili cauzele exacte ale decesului si daca femeia a fost abuzata.Cei doi tineri suspecti de crima au fost retinuti si vor fi prezentati la Tribunalul Alba pentru dispunerea masurilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si