Resedinta are o suprafata de peste 3.530 de metri patrati, 12 dormitoare si 21 de bai. Casa are, printre multe alte dotari, sala de cinema, sala de gimnastica, piste de bowling, piscina, crama de vinuri scumpe, relateaza News.ro.

Spatiile in care viitorii proprietari isi vor petrece dupa-amiezele sunt uimitoare- pereti de sticla fac trecere facila din interior in exterior, oaspetii sunt cazati in camere supradimensionate.

Pentru petreceri sunt disponibile trei bucatarii si cinci baruri. Cele doua lifturi de mare capacitate au piele de crocodil.

Pentru distratie a fost realizat un cinematograf cu tematica seriei James Bond, cu un ecran de aproape sapte metri si un proiector 4K preincarcat cu 7.000 de filme. Sala de bowling are patru alei, o zona de jocuri cu un perete plin cu dulciuri.

Cele doua crame de sampanie si vinuri au temperature controlata iar pe pereti, ca simezele unor expozitii celebre, sau tablouri moderne. Zona de spa completeaza partea de relaxare iar pentru musafiri grabiti exista un heliport pe acoperis.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Petrecerile se pot tine si afara, cu o terasa gigantica, spa si piscina, bucatarie, bar. Deosebit de impresionanta este piscina de marimea unui lac de deasupra garajului.

Exista si o galerie de automobile si motociclete in valoare de 30 de milioane de dolari, care vin la pachet cu casa. Makowsky va plati salariile pentru sapte angajati, inclusiv un bucatar, un sofer si o maseuza pentru doi ani.

Specialistii imobiliari americani afirma ca marimea si pretul medii pentru o casa noua in SUA continua sa creasca. The Wall Street Journal, de curând, a calculat ca suprafata medie a unei proprietati de acest tip, adica noua, este de peste 200 de metri patrati si pretul mediu este de sub 300.000 de dolari.

Doar ca dezvoltatorul imobiliar Bruce Makowsky a dus oferta de pe aceasta piata la un alt nivel: o casa ultramoderna, proiectata in cele mai mici detalii- aceasta este megaresedinta din celebrul cartier al bogatasilor Bel Air, din Los Angeles. Aceasta a devenit cea mai valoroasa proprietate privata scoasa la vânzare de curând in Statele Unite.

Cumparatorii sunt tentati si de spatiul exterior acestei resedinte de peste 1.500 de metri patrati.

A doua cea mai scumpa oferta este o proprietate care poate gazdui mai multe familii. Terenul are sase hectare si este vânduta cu 195 de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si