Celebra cantareata braziliena a avut parte de o moarte extrem de brutala. Aceasta a fost jefuita de hoti, ucisa, iar apoi arsa, in interiorul vehiculului sau, nu departe de domiciliul acesteia.

Potrivit anchetatorilor, un angajat ce lucra ca manager la un restaurant detinut de Loalwa, pe nume Wallace de Paula Vieira, in varsta de 23 de ani, a mers la politie, declarand ca a fost martor la moartea acesteia.

El a declarat ca patru barbati au intrat in casa ei, au furat obiectele de valoare si au rapit-o pe cantareata.

Pentru ca povestea lui era plina de contradictii, investigatorii au inceput sa-l confrunte pe acesta, iar Wallace de Paula a clacat si a marturisit crima. Acesta, insotit de inca doi tineri, Gabriel Ferreira, 21 de ani, si Lucas Silva, 18 ani, au pornit spre casa artistei cu gandul sa o jefuiasca.

Insa, cand au ajuns acolo, aceasta a opus rezistenta, au batut-o, au injunghiat-o mortal si au dus-o in masina ei. Hotii au incercat sa fuga cu masina ei, insa dupa ce au mers aproape un kilometru, masina s-a stricat si au decis sa-i abandoneze trupul in masina si sa-i dea foc. in plus, politistii au gasit cardul bancar si telefonul artistei in posesia lui Ferreira si al lui Silva.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Loalwa Braz  se recupera dupa un tratament de cancer de ovare, reusind sa invinga boala si se pregatea sa relanseze unele dintre hiturile ei de succes. Ultima ei aparitie, in claitate de artista, a fost in septembrie 2016, in Porto Seguro, la un festival de lambada.

Solista braziliana care a facut parte din trupa Kaoma, devenita celebra dupa lansarea piesei „Lambada”, uimea cu energia ei, la cei 63 de ani pe care ii avea.

Pe langa faptul ca sustinea concerte, interpreta se ocupa si de firma ei, Braz Brazilia Productions, prin intermediul careia promova arta braziliana, dar compunea si melodii pentru alti artisti. Loalwa a lansat ultimul album in anul 2011 si a colaborat in ultimii ani cu mai multi artisti, printre care se numara si Naguale. Cu acesta din urma a scos o piesa in anul 2013.

Loalwa Braz a cunoscut succesul international cu melodia Lambada, lansata in 1989, care s-a vandut in peste 25 de milioane de copii si care a fost premiata cu peste 80 de discuri de aur si de platina.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si