Mai stiti povestile in care merele erau cu totul si cu totul de aur? Noi am gasit prajitura cu totul si cu totul de aur! Ba chiar este servita cu un cocktail tot de aur.
VTR
Sa creada, degustatorul nostru? Sa nu creada?
Pana la urma se lasa in voia gustului.
De fapt, este vorba despre un desert premium, decorat si imbunatatit cu foite de aur de 23 de karate, comestibile.
"Este facuta dintr-un blat de ciocolata neagra belgiana, un crocant de clatite frantuzesti cu alune, mousse de ciocolata neagra belgiana si decorul acesta spectaculos de foita de aur si frunze de ciocolata neagra, belgiana"
Un desert perfect pentru o nunta de aur!
Unde mai pui ca specialistii spun ca aurul comestibil purifica organismul, il revigoreaza şi ii incetineste imbatranirea, iar consumul constant imbunatateste memoria si reduce stress-ul. . Si nu este totul!
O sa facem un cocktail special, cu foita de aur. Voi folosi vodka, sirop de rodii, sirop de cocos si suc de ananas.
PE REPEDE CUM IL FACE

Sa creada, degustatorul nostru? Sa nu creada? Pana la urma se lasa in voia gustului.

De fapt, este vorba despre un desert premium, decorat si imbunatatit cu foite de aur de 23 de karate, comestibile. "Este

facuta dintr-un blat de ciocolata neagra belgiana, un crocant de clatite frantuzesti cu alune, mousse de ciocolata neagra belgiana si decorul acesta spectaculos de foita de aur si frunze de ciocolata neagra, belgiana".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un desert perfect pentru o nunta de aur! Unde mai pui ca specialistii spun ca aurul comestibil purifica organismul, il revigoreaza şi ii incetineste imbatranirea, iar consumul constant imbunatateste memoria si reduce stress-ul.. Si nu este totul!

O sa facem un cocktail special, cu foita de aur. Voi folosi vodka, sirop de rodii, sirop de cocos si suc de ananas.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si