Nebunie mare astazi la Craiova, la deschiderea unei piete private. Peste trei sute de persoane s-au calcat efectiv in picioare pentru a prinde tichete promotionale de cumparaturi in valoare de 20 de lei.

Incidentele s-au petrecut in jurul orei 11, la deschiderea Pietei 1 Mai, situata in apropierea Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova. Proprietarii au oferit vouchere in valoare de 20 de lei pentru cei care faceau cumparaturi in valoare de 50 de lei, iar oamenii s-au calcat in picioare pentru ele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Organizatorul nu a solicitat sprijinul Politiei Locale, Politiei si Jandarmeriei asa cum era normal in astfel de conditii. Oamenii s-au inghesuit sa prinda promotia, au creat deranj pe spatiul public. Proprietarul a fost citat la sediul Politiei Locale Craiova si in funcţie de verificarile facute se vor lua si masurile legale ce se impun", a declarat Octavian Mateescu, directorul Politiei Locale Craiova, despre faptul ca cel care a organizat evenimentul ar putea sa fie amendat.

Noua piata deschisa in Craiova detine 13 spatii comerciale personalizate pe diverse tipuri de activitati comerciale precum produse ecologice si traditionale, farmacie, magazin general, menaj, patiserie, carmangerie, pescarie, macelarie, fructe si legume, pet shop si chiar un restaurant cu autoservire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si