Iulian Ciubotaru a fost gasit vinovat de uciderea lui Sultan Tipu, de 28 de ani, un tanar din Bangladesh, pe care l-a omorat cu un cutit de bucatarie pe 17 august 2014, la intrarea intr-o casa rurala din tinutul Resine din Vittoria, Ragusa, Italia. Sultan Tipu a fost injughiat mortal in zona inimii. Potrivit gazetaromaneasca.com, acapararea fortei de munca pare sa fie mobilul crimei.

Potrivit reconstituirilor, victima a fost agresata in fata intrarii in propria locuinta.

Ar fi incercat apoi sa caute ajutor, parcurgand peste 80 de metri, dar s-a prabusit la pamant pe un camp. Anchetele au fost demarate in urma declaratiilor unei persoane care vazuse victima inca in viata, proprietarul locuintei in care traia aceasta. El a fost cel care a telefonat la 112. Acesta din urma le-a spus carabinierilor ca l-a vazut pe tanar apropiindu-se de locuinta sa in cautare de ajutor, ca l-a auzit plangandu-se pentru agresiunea suferita si spunand "romanul m-a injunghiat".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vittoria, spre deosebire de alte localitati din Ragusa, este localitatea cu numarul cel mai mare de lucratori nord-africani, romani, indieni si albanezi angajati la cultivari in sera: peste 5.000 de unitati. Acapararea fortei de munca pe campuri pare sa fie mobilul crimei.

Odata gasit de militari, Ciubotaru a marturisit omorul admitand ca l-a injughiat pe tanar si indicand locul in care a aruncat arma crimei si hainele purtate la momentul uciderii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si