Suparat nevoie mare pe cele doua ordonante pe care Guvernul vrea sa le promoveze, Gigi Becali a decis sa se duca maine la Ministerul Justitiei pentru a participa la dezbaterile publice.

Inainte, insa, si-a facut incalzirea in poarta Bisericii, imediat dupa ce s-a terminat slujba. Cere libertate pentru toata lumea. "Au dat o gratiere in care sa iasa numai politicieni. Bai dati o gratiere sa iasa toata lumea sa beneficieze.

Daca faci un abuz in serviciu de 100 de milioane iesi, dar daca un pusti fura pe calculator 700 de euro sta in puscarie. Pai inselaciunea este cea mai usoara infractiune care permite si medierea.", spune Gigi Becali.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Maine, la Ministerul Justitiei, intra in dezbatere cele doua ordonante. Ramane de vazut daca dupa ce vor fi supuse dezbaterii publice cele doua acte normative vor ramane nemodificate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si