Langa zecile de buchete colorate, asteapta inghetat nea Ioan. Un bunic de aproape 80 de ani care smulge lacrimile a mii de oameni pe internet: o tanara l-a vazut in frig, acoperit cu un celofan, si n-a putut sa treaca pe langa el, nepasatoare!

Postarea are aproape 2 000 de distribuiri... Pe nea Ioan insa aprecierile virtuale nu-l incalzesc. Dupa cateva zile de la publicarea pozei, il gasim in acelasi loc.

Imaginea este insa prea mica sa cuprinda drama omului. Batranul a ramas pe drumuri dupa ce si-a vandut casa ca sa isi salveze sotia internata in spital cu o boala cumplita. Soarta l-a lasat insa si fara adapost, si fara femeia de-alaturi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Asa a ajuns sa puna flori la uscat pentru iarna! Le vinde cu 10 lei buchetul, dar daca nu este cerere ofera cu drag si doua la acelasi pret..

" Odata vinzi, odata nu vinzi. Este zi in care nu vand numai cate un buchet. Nu fac avere, numai cat sa traiesc de pe o zi pe alta. Sa nu mor de foame, ce sa fac…", spune barbatul.

Nu cerseste, ofera doar celor interesati. Nea Ioan lucreaza zi si noapte pentru doar cativa banuti. Acum se bucura ca apar ghioceii si poate isi mareste putin vanzarile.

Nu are bani de platit taxe la piata asa ca a ales sa stea in centrul orasului. Ar avea nevoie de o locuinta, insa spune ca singurul ajutor pe care i-l putem oferi este sa-i cumparam florile.

Daca treceti prin Cluj, puteti sa-i faceti un bine acestui om.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si