Imaginile astea depasesc orice fel de putere de intelegere si orice fel de limita.

Au trecut cateva zile de cand imaginile revoltatoare care au indignat peste masura romanii, au ajuns in spatiul public. Dar, ancheta autoritatilor este departe de a se fi incheiat.

GABRIELA COMAN, presedinte ANPDC: „Sunt atat de socante incat nici macar nu mai gasesti un termen pentru a descrie gestul unui astfel de parinte”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

ANPCD spune ca acest ca ar trebui urmarit de Directia pentru protectia Copilului Sector 6. Institutia sustine insa ca a incercat sa identifice familia, insa, pana in prezent, aceasta nu a fost de gasit.

Informatii obtinute pe surse arata ca de doi ani, ancheta treneaza.

Desi reprezentantii Directiei pt Protectia Copilului 6 sustin ca, in urma cerecatrilor, familia nu a fost identificata in sectorul 6, politia sustine contrariul.

Ancheta ar fi inceput, familia ar fi fost identificata, intre timp, tatal fetitei ar fi murit, iar Oficial, daca ar fi sa luam de bun ce ne spun astazi institutiile menite sa apere drepturile copiilor, ancheta nici n-ar fi inceput. Asa ca nu ne ramane decat sa ne intrebam cand s-ar termina? Cand copila va deveni adult?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si