"Nu am nimic, nu o sa a niciodata nimic- si eu am iesit in strada cand eram mai mic- impotriva celor care protesteaza, care isi exprima opiniile. Dorinta mea e sa fim informati. Aceasta masinarie de manipulare si de dezinformare, care nici macar nu stiu daca isi are toate originile la noi in tara, nu ne poate duce la lucruri bune", a spus Dragnea.

Liderul PSD a criticat "manipularea" din media din ultima perioada, spunand ca si el ar fi iesit la proteste daca s-ar fi uitat doar la televizor in ultimele zile.

"si eu daca asi fi stat numai la televizor in ultimele zile, fara sa ma uit pe deciziile CCR, pe ceea ce a adoptat Guvernul, as fi iesit in strada revoltat", a spus Dragnea.

El a afirmat ca are "tot respectul" pentru cei care manifesteaza pasnic, insa trebuie evitate situatiile conflictuale.

"Situatia de azi-noapte din Piata Victoria nu cred ca este situatia care si-au dorit-o cei care au iesit din dorinta de a-si exprima un punct de vedere, de a protesta", a spus liderul PSD, cerand ca "oamenii cinstiti" sa se delimiteze de cei care doreau sa "confiste" protestul".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si