Pentru aceasta reteta avem nevoie de: costita fumata, muraturi- gogonele, castravete acru, ardei kapia, conopid, morcovi- si un litru de zeama de la muraturi.

"Si apoi in bucatarie sa te sufulci de maneci si sa iei o oala curata. Si sa torni in ea ulei de cel bun, si acolo la foc iute, sa frigi costita taiata felii nu prea grosute, dar nici prea subtirele.

Iar cand are costita o culoare asa de arama, de iti urca deja din stomac sevele cele hulpave, sa stingi frisoarea cu zeama de muraturi. Iar tot acolo sa pui toate legumele alea murate pe care le mai tai toporaste, adica mai maricele ca sa simti ce bagi in gura”, ne sfatuieste Uica Mihai, potrivit a devarul.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dupa ce fierbe un sfert de ora, adauga smantanta, incet, in zeama fierbinte. Apoi, totul se serveste cu mamaliga fierbinte.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si