Alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Judo vor avea loc pe 20 februarie, la sediul COSR, iar Cozmin Gusa a fost primul care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte. Consultantul politic spera sa isi faca o echipa puternica, din care sa faca parte si fostele campioane olimpice si mondiale Alina Dumitru si Corina Caprioriu. Cozmin Gusa le promite sportivilor din loturile olimpice si antrenorilor ca vor fi recompensati pe masura, nu cum s-a intamplat pana acum.

"Sportivii nostri pe care ii vedeti in spatele meu, loturile olimpice de baieti si fete, sunt minunati. Din pacate, nu prea sunt recompensati, pe masura o sa rezolvam asta cat de curand", a afirmat Cozmin Gusa, potrivit Realitatea.net

Cozmin Gusa este un apropiat al miscarii olimpice si un prieten vechi al lui Marius Vizer, presedintele forului mondial de judo. Cozmin Gusa a facut chiar o comparatie intre judo si politica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Strategie iti trebuie si in politica, ceea ce nu se intampla acuma, pentru ca ai nostri nu prea au strategie, iti trebuie si in judo, bineinteles, unde se intampla de fiecare data pentru ca altfel o incurci. Diferenta este mare, asa cum spuneam, aici e mult respect si multa onoare. in politica nu se intalnesc acest lucruri, dar le combinam pe amandoua si poate daca ii invatam mai mult judo pe politicieni unii dintre ei care sunt solvabili o sa invete ceea ce trebuie", a precizat acesta.

inaintea alegerilor la Federatia de Judo, Cozmin Gusa si-a facut incalzirea printr-o lupta pe tatami chiar cu fiul sau, campion in categoria 81 kg.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si