Cel mai in varsta chirurg din lume: Are 89 de ani si face 4 operatii pe zi!
La aproape 90 de ani, o doctorita din Rusia uimeste prin puterea sa de munca. Ea isi face meseria ca in tinerete.
Profesorul Leon Danaila, neurochirurgul care face operatii pe creier la 83 de ani, nu reprezinta un caz unic in lume de longevitate in lumea medicinei.
De fapt, exista o femeie chirurg care isi continua activitatea la o varsta si mai mare.
Alla Ilinisna Levuskina are 89 de ani si lucreaza la spitalul din Kazan, langa Moscova. in pofida varstei sale inaintate, ea continua sa faca patru operatii pe zi.
Alla locuieste intr-un apartament in care isi ingrijeste nepotul paralizat si cele opt pisici, a fost chirurg timp de 67 de ani. in cariera sa a facut peste 10.000 de operatii si n-are de gand sa stea acasa si sa se bucure de pensia binemeritata.
"Sa fii chirurg nu e doar o profesie, e si un stil de viata.
Daca nu mai lucrez, cine va face operatiile?", a declarat ea pentru site-ul litefm.com.
Considerata cel mai batran chirurg din lume care inca mai profeseaza, Alla Ilinisna Levuskina spune ca nu are niciun secret al longevitatii.
"Nu am gasit niciun secret. Mananc orice, rad mult si plang mult", a spus ea simplu.

Alla Ilinisna Levuskina are 89 de ani si lucreaza la spitalul din Kazan, langa Moscova. in pofida varstei sale inaintate, ea continua sa faca patru operatii pe zi.

Alla locuieste intr-un apartament in care isi ingrijeste nepotul paralizat si cele opt pisici, a fost chirurg timp de 67 de ani.

in cariera sa a facut peste 10.000 de operatii si n-are de gand sa stea acasa si sa se bucure de pensia binemeritata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Sa fii chirurg nu e doar o profesie, e si un stil de viata.Daca nu mai lucrez, cine va face operatiile?", a declarat ea pentru site-ul litefm.com.Considerata cel mai batran chirurg din lume care inca mai profeseaza, Alla Ilinisna Levuskina spune ca nu are niciun secret al longevitatii. "Nu am gasit niciun secret. Mananc orice, rad mult si plang mult", a spus ea simplu.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si