Florin Valentin Balmus aducea pastilele din Olanda, unde mergea foarte des, si incerca sa le vanda prin discotecile din Galati. El a intrat in vizorul politistilor din cauza ca nu avea o clientela "stabila si fidela". Totodata, cu aceasta ocazie, procurorii DIICOT Galati au descoperit si un falsificator de valuta, Dumitru Rusu, care a cumparat de la traficant 200 de pastile Ecstasy, cu 1950 euro falsi, scrie adevarul.ro.

Procurorii DIICOT Galati au stabilit ca ”bancnotele fac parte din tipul de fals cu indicativul european EUA 0050P5, contrafacere offset. Prima aparitie a acestui tip de fals a fost semnalata in Franta la data de 17.06.2003, iar pana in prezent, la nivel european, a fost descoperit si retras din circuitul monetar un numar de 1.127.549 de bancnote din acest tip de contrafacere”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dumitru Rus a primit doi ani si cinci luni de inchisoare pentru punerea in circulatie de valori straine falsificate si detinere de droguri de mare risc in vederea consumului propriu, dar cu suspendare sub supraveghere a executarii.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si