Ai putea spune ca am devenit peste noapte un exemplu pentru intreaga Europa! Suntem "zen" pana in maduva oaselor, iar mai nou ne aratam dragostea de tara chiar si in cele mai tensionate momente! Priviti ce fac acesti romani atunci cand zborul le este anula....in ciudat dorului de casa.

Desi nu stiu cand vor ajunge acasa, romanii nostri fac haz de necaz. Se prind toti in hora, chiuie si joaca mai ceva ca-n batatura romaneasca.

Si nu lipseste din peisaj nici omul cu tricolorul. Ca nu cumva ceilalti calatori sa aibe vreun dubiu, ca ei vin din Romania.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Si cand gandesti pozitiv...iata ca "minunile"se intampla! Dupa cateva ore, romanii au aflat ca vor ajunge acasa...ce-i drept cu mare intarziere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si