Barbatul din imagini  a gasit firma pe internet.  Anuntul promitea locuri de munca in strainatate, cu acte in regula si foarte bine platite. Incantat de oferta braileanul a urcat in primul tren si s-a dus glont la sediul societatii, din Capitala. Urma sa plece in Elvetia sa munceasca intr-o fabrica de dulciuri.

Omul si-a facut imediat dosarul de plecare pentru care a platit 680 de lei si astepta nerabdator data de 8 februarie sa plece.  "A ramas sa ma sune pe data de 6. Nu m-au sunat, am sunat eu la ei. Mi-au spus ca se amana plecarea intr-o zi de joi. Asta era marti.", isi spune omul drama.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Desi i s-a parut ceva ciudat, barbatul a ramas optimist. "Am zis se amana, ok. Am sunat pe data de 9: domnule nu s-a schimbat nimic cu plecarea. Pai nu avem acceptul celor din Elvetia. In fiecare zi ii sun.

Nu s-a modificat absolut nimic.", continua el.

Pentru ca au trecut deja 2 saptamani barbatul vrea acum sa isi recupereze banii, dar stie ca se va alege cu o nimica toata. In contract ar fi specificat faptul ca in caz de reziliere, reclamantul isi va lua inapoi doar jumatate dintr-un avans de 80 de lei.

Cristina si Misu, tinerii din imagini au venit si ei in Bucuresti, tocmai din Craiova cu speranta ca vor pleca la munca in strainatate.

Pe cei doi i-am intalnit in hol. Se pregateau sa intre la interviu. S-au razgandit cand au vazut reactia reprezentantilor societatii fata de echipa de filmare a Stirilor Kanal D.

Am incercat sa discutam cu reprezentantii societatii despre care oamenii spun ca le-au luat banii, insa nu le-au oferit locurile de munca peste hotare dar am fost invitati sa parasim cladirea. 04.26

Am auzit ca sunt foarte multe reclamatii la adresa dumneavoastra. Si ni s-a spus ca nu. Televiziunea este cateodata chemata de dansii pentru a-si face reclama, pentru a vedea sa este o firma serioasa. 07.30

Nu sunt singurii care asteapta de cateva saptamani sa plece la munca. Nu putini sunt cei care s-au decis sa mearga in instanta pentru a-si recupera banii.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si