Cei doi au intretinut relatii sexuale, tanara a ramas gravida si, ulterior, a dat nastere unui copil. Cei doi tineri, dar si parintii lor au fost de acord cu asta, ba mai mult, cei doi au decis sa creasca copilul impreuna, ca o familie.

Ei bine, aceasta liniste le-a fost stricata de un vecin care i-a reclamat la politie, iar acum tanarul de 25 de ani este cercetat pentru ca a

intretinut relatii sexuale cu un minor, iar parintii lui si ai fetei sunt cercetati pentru ca au acceptat asta si ca i-au sustinut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Parintii ei si ai mei sunt acuzati de complicitate, in situatia in care sunt eu. Ei sunt de acord, s-au speriat in sensul ca nu stiu de ce si cum. Nu au considerat ca fac o fapta rea, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate o sa fie bine.", a declarat el.

Cei la Protectia Copilului au alta varianta.

"Fata avea sub 15 ani, astfel ca automat a intrat in atentia politiei pentru act sexual cu un minor. Ulterior baiatul a recunoscut copilul si traieste in familia lui.", spun acestia.

Pentru a rezolva problema, tanarul de 25 de ani vrea sa o ia de sotie anul acesta pe fata care i-a facut un copil. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si