O stiau, dar nici n-au bagat de seama ca femeia sfasiata de caini lipsea de 2 luni. Nimeni nu i-a anuntat disparitia, nici macar propria-i sora.

"Era sora mea dar nu eram prea apropiate. eu cu serviciu, ea cu alte preocupari"
Doar ramasitele au mai ramas din sarmana femeie.
Cainii fara stapan au macelarit-o chiar pe campul de la marginea satului. Totul, sub ochii unui satean impietrit de spaima.

In cautarea resturilor  a pornit astazi o armata de oameni.

"Procurorii impreuna cu cativa sateni de aici din sat au  venit pe campuri sa caute trupul neinsufletit al femeii, chiar ina ceste momente se pare ca au gasit craniul"

Femeia ar fi suferit de epilepsie si nu avea un domiciliu stabil. Oamenii cred ca i s-a facut rau si si-a pierdut cunostinta, la capatul localitatii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"A venit o masina fara numere si i a lasat si a plecat, tot felul de caini. Si  mici, si mai mari. I-a lasat pe dealuri pe aici "

Cainii de la marginea comunei s-ar inmulti pe zi ce trece. Pe cat de flamanzi sunt, pe atat de periculosi devin. Este o problema stiuta de multa vreme chiar si de primarie.

Politistii au deschis o ancheta, iar ramasitele femeii sfasiate de caini au fost trimise la institutul de medicina legala din Iasi, pentru necropsie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si