Aceasta decizie s-a luat in Comisia de Manuale a Ministerului Educatiei si s-a hotarat achizitionarea unor manuale mai scumpe si de o calitate mai buna. "S-a pus accent mai mult pe calitate, decat pe pret. Ne dorim manuale de calitate pentru clasa a V-a, iar elementul de noutate este introducerea unor manuale pentru ciclul primar pe suport electronic cu CD.

Elevii de clasa a cincea vor primi un stick cu toate manualele care vor fi aprobate de catre comisia de evaluare, in asa fel incat sa aiba, pe suport electronic, toate manualele pentru clasa a cincea", a declarat Liviu Pop.

Solutia poate pare extrem de buna, dar ea nu pare deloc adaptabila la nivelul sistemului de invatamant din Romania, aici unde, mai multi elevi, in special cei din mediul rural, nu au calculator acasa si, de multe ori, nici in scoli, noteaza cei de la jurnalul.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Acest lucru face ca utilitatea acestor stick-uri care sa contina manualele elevilor sa fie nula si sa nu se reflecteze la realitatea Scolii Romanesti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si