Strada Traian din Galati ar fi trebuit sa arate la sfarsitul anului ca un bulevard din marile capitale europene de care sa  se bucure localnicii.Numai ca,  din cauza lucrarilor, casele oamenilor din zona au inceput sa se darame.

"Toata partea din spate este lasata, cel putin jumatate de metru, daca nu vreo 70 de cm si in continuare apa pluviala care se scurge atat de la vecini, cat si de la mine se duce in aceasta groapa care lucreaza.

Sunt nevoit sa mut urgent magazinul pentru ca este in pericol viata omului"

"A fost vibratia foarte puternica si de atunci au crapat peretii. In zona in care ma aflu eu, e oarecum sigura, dar in spate nu e sigur deloc" 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

De teama ca peretii s-ar putea prabusi peste ei, unii oameni si-au abandonat casele si au plecat. Altii sunt pe picior de plecare, chiar daca au afaceri in zona.

"A fost un magazin de instalatii sanitare, calorifere. Incepuse sa se crape si sa nu pice pe ei. Subliniez din nou ca este pusa viata omului in pericol"

De aceste probleme au aflat si reprezentantii primariei

Daca expertiza facuta de specialistii din cadrul Primariei arata ca lucrarile din zona le-au daramat casele oamenilor, toti cei care locuiesc pe strada Traian vor fi despagubiti.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si