Luni seara, Elena Chiorean, fosta directoare a Centrului de Transfuzii Sanguine Cluj, a plecat sa se plimbe, asa cum obisnuia, pe malul Somesului. A fost data disparuta cateva ore mai tarziu si gasita apoi moarta pe marginea raului Somesul Rece

.

Elena Chiorean a fost gasita moarta, la inceputul saptamanii, pe malul Somesului

Povestea a adus in atentie un alt caz petrecut tot pe malul Somesului. Chiar daca s-a produs in Satu Mare, tragedia a avut loc tot pe malul raului Somes, tot seara, si tot victima a fost tot o femeie care se plimba singura.

In noiembrie 2014,  actrita Gabriela Dorgai plecase de la teatru, unde avusese loc o premiera, si mergea pe malul raului, acolo unde de altfel a si fost gasita moarta cateva ore mai tarziu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Actrita Gabriela Dorgai a fost gasita moarta in 2014, pe malul Somesului

Daca in cazul actritei, urmele de abuzde pe corpul acesteia a dus clar la ideea de crima, medicii legisti aducand in plus si faptul ca inainte de a fi ucisa, ea a si fost abuzată, in cazul fostei directoare, exista deocamdata doar suspiciunea de crima, pentru ca nu au fost gasite urme vizibile pe corpul victimei.

Trupul actritei a fost gasit pe marginea Somesului, in Satu Mare

Desi, la prima vedere, cazul actritei Dorgai parea clar si lumea se astepta ca oamenii legii sa gaseasca repede criminalul, mai ales ca in prima faza acestia au dat un portret robot al posibilului faptas, ei bine, acesta nu a fost gasit nici acum. In toamna anului trecut, la doi ani de la crima, Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare a facut publice primele date ale anchetei, precizand ca nu mai putin de 273 de persoane au fost suspectate ca ar fi putut comite crima.

Cazul este unul foarte ciudat, asta pentru ca anchetatorii au prelevate probele ADN ale asasinului (urme de piele  de sub unghiile artistei), insa ADN-ul suspectilor nu s-a potrivit cu cel luat de sub unghiile victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si