O badantă a pus în scenă o falsă tâlhărie pentru a-și ajuta familia, în localitatea italiană Pesaro din regiunea Marche, dar a fost rapid descoperită de poliție, relatează Corriere Adriatico.

Citește și: VIDEO „Încurajăm generația nouă să nu uite de tradițiile românești”. Festival de toamnă la grădiniță

Femeia a apelat la acest gest disperat pentru a plăti înmormântarea surorii sale, potrivit Rotalianul.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Femeia, care se ocupa de îngrijirea unui bătrân, a sunat alarmată la poliție, susținând că a fost atacată în locuința bătrânului de către un hoț.

Cum a fost prinsă badanta cu minciuna 

Badanta a relatat că un necunoscut s-ar fi prezentat la ușa apartamentului, a lovit-o la cap și ar fi furat 4.000 de euro, banii bătrânului, ascunși într-un coș.

Cu toate acestea, polițiștii sosiți la fața locului au observat mai multe incongruențe în povestea îngrijitoarei.

Îndoielile au crescut, deoarece ar fi fost puțin probabil ca un necunoscut să știe exact unde se aflau ascunse economiile bătrânului.

Badanta a explicat că a simulat tâlhăria pentru a face rost de bani, care îi erau necesari pentru a plăti înmormântarea surorii sale.

În lacrimi, a cerut iertare: „Iertați-mă, îmi este foarte rușine. Îmi trebuiau pentru înmormântarea surorii mele, nu știam de unde să iau banii necesari”, a spus ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si