Cate coroane, tot atatea lacrimi amare uda obrajii celor dragi. Cum, dar mai ales de ce i-a fost dat tinerei sa piara groaznic, cand viata abia-i daruise un copil?! La intrebarea arzatoare, apropiatii Alinei inca asteapta raspuns:

Pe durata ceremoniei, sotul altadata fericit in poze a parut o umbra. Cu privirea spre cer si in genunchi, barbatul si-a luat adio de la cea care i-a fost iubita 14 ani si sotie doar 2.

Portretul familiei fericite si proaspat implicate in politica s-a spulberat dramatic acum trei zile. Cand Alina a ajuns la spital intoxicata cu o substanta periculoasa pe care, accidental sau nu, ar fi baut-o.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

In aceeasi zi, a inmormantarii, politistii fac prima declaratie de la tragedie incoace:

"In urma informarii cu privire la decesul celor doua persoane, politistii au deschis dosare penale sub aspectul avarsirii de ucidere din culpa, de asemenea cercetarile continua fiind luate in calcul toate variantele de lucru.", au declarat cei de la IPJ Iasi.

Anchetatorii cauta in casa familiei dovezi care sa contureze fie ipoteza unui accident, fie pe cea a unei crime.

In ceea ce priveste recipientele cu lichide gasite la fata locului, raspunsul urmeaza sa soseasca in urmatoarele zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si