Nu-i usor sa intri in rolul de ales al neamului. Mai ales cand esti doamna. Toate privirile sunt asupra ta, ca doar si in Parlament pasesti tot pe un covor rosu. Asa ca fiecare scoate din sifonier hainele si  posetele demne de Casa Poporului.

Si daca va gandeati ca doamnele din Parlament ar da dovada de un stil original, va cam inselati.

Cel putin la  capitolul genti par ca se copiaza una pe cealalta. Mai toate sunt pasionate de la acelasi brand. Si daca va intrebati cat costa o astfel de poseta, ei bine aflati ca cea mai ieftina e cam cat salariul minim pe economie, adica 1450 de lei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Si totusi sa aflam ce stil prefera doamnele care ne reprezinta.

"Cred ca fiecare femeie sa poarte ce ii vine bine, ce stil? Un stil, sa spun office", a declarat o parlamentara.

"Acum suntem obligati la o anumita eticheta, dar, in general, fusta si sacou. Accesoriile cum le alegeti? Sunt fan al creatiile romanesti", sustine o alta parlamentara.

In teorie, alesele stiu ca primavara vine cu o schimbare de garderoba. Practica insa le omoara. O demonstreaza aceasta doamna, care tot in rochie neagra a venit la munca, desi maine este 1 martie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si