Uniti in rugaciune, sute de oameni stau la coada sa se inchine in fata icoanei ocrotitoare a raului Iordan, adusa pentru prima oara in Romania. Se spune ca ar infaptui minuni pentru cei care o ating si sunt destui cei care ar depune marturie.

" Maica Domnului a reusit sa imi salveze copilul.

S-a intamplat ceva grav si datorita ei fiica mea este in viata azi. E o minune extraordinara", spune o enoriasa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Doar cele sfinte ii mai dau speranta si acestei femei. Are sotul bolnav si a venit cu cardul de sanatate al barbatului sa il atinga de icoana!

Parohul Bisericii Icoanei: "Credinciosii care au venit ca niste fii iubitori o fac sa se simta nu pribeaga, ci la ea acasa. Noi consideram ca a venit chiar Maica Domnului la noi. In icoana, a venit chiar Maica Domnului".

Iordanita, cum i se mai spune icoanei, a stat 30 de ani intr-un schit romanesc din Ierusalim si dupa bombardament din 1970 a fost singurul obiect de cult salvat din acel lacas.

"Suntem asa mult datori Maicii Domnului cu cate binefaceri ne-a dat ca ar trebui sa stam numai in biserica", spune alta enoriasa.

Pelerinii se pot inchina in fata icoanei Maicii Domnului pana luni seara. Apoi va fi dusa la alte biserici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si