Mama Madalinei Manole avea 72 de ani si in ultima perioada se confrunta cu probleme de sanatate extrem de serioase. Ea era diagnosticata cu cancer in urma cu numai doua luni, iar boala a evoluat extrem de rapid. "A murit impacata cu gandul ca nu va afla nimic despre moartea fiicei sale", a declarat Tiberiu Baroian, varul Madalinei Manole.
 
Din primele informatii, se pare ca Eugenia Manole a murit aseara intr-un spital din Ploiesti. In aceste momente, Marian, fiul ei, se afla la spital pentru a face toate formalitatile necesare pentru a lua trupul neinsufletit al mamei lui acasa.
Ion Manole, tatal Madalinei Manole, este in stare de soc dupa aflarea vestii mortii sotiei sale. Nu mai vorbeste cu nimeni inca de aseara si familia se teme pentru ce e mai rau, avand in vedere ca si Ion Manole are probleme serioase de sanatate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si