Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean termenul limita de depune a solicitarilor la secretariatele unitatilor de invatamant este 21 aprilie.
Beneficiarii acestui program sunt elevii invatamantului de stat sau particular acreditat, in varsta de pana la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maxim 150 de lei pe membru de familie.

Ajutorul se acorda o singura data in cadrul unei familii.

“Stabilirea numarului de beneficiari se realizeaza in ordinea crescatoare a venitului brut lunar pe membru de familie in limita sumelor alocate cu aceasta destinatie in bugetul Ministerului Educatiei”, a precizat Ciprian Manolache, purtator de cuvant al ISJ Botosani.
Anul trecut au beneficiat de ajutor financiar in cadrul acestui program un numar de 600 de elevi botosaneni. Suma acordata pentru fiecare elev este de 200 de euro. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Sursa: stiri.botosani.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si