E romanca si a cucerit intreaga lume cu stilul ei vestimentar iar astazi vine sa ne invete cum sa avem stil indiferent de varsta.  "Exista foarte multe preconceptii care spun ca odata ce varsta creste parul ar trebui sa se scurteze, fusta sa se lungeasca tocurile sa se scurteze pantalonii sa nu se mai stramteze. Daca exista o singura regula in moda este fix aceasta ca moda nu are reguli.

La 30 de ani la 40 de ani la 50 de ani si chiar si dupa putem purta tot felul de piese  considerate tineresti spre exemplu fusta scurta pantaloni din piele bustiere corsete", ne spune Janina Nectara.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Vrei sa afli mai multe? Nimic mai simplu. Da play la video-ul de aici si vei afla totul despre acest subiect. Urmareste Codul Fericirii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si