Femeia a nascut pe cale naturala, ieri dupa-amiaza, insa imediat dupa nastere au aparut complicatii. A facut hemoragie, iar medicii au fost nevoiti sa o opereze de urgenta pentru a opri sangerarea. Din pacate, organismul femeii nu a rezistat si aceasta a murit azi-noapte.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Au inceput contractiile, a intrat in travaliu si a nascut in jurul orei 16.00 un fat de 5450 de grame. Cat a stat lehuza femeii i-a aparut o sangerare si a fost transferata pe sectia de Terapie Intensiva, sangerarea nu s-a oprit cu medicamente, asa ca s-a intervenit chirurgical, in jurul orei 21.00. (...) Din pacate, in jurul orei 4.00 dimineata a facut stop cardiac si s-a produs decesul", a declarat managerul Spitalului Judetean, Marius Craina, care spune ca inca se asteapta si rezultatul autopsiei, scrie sursadevest.ro.

Femeia de 35 de ani era la a zecea sarcina, dintre care, in trecut, a pierdut patru. Bebelusul nascut ieri era practic cel de-al saselea copil al acesteia.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si