Soferul din imagini isi iese din minti cand o femeie ii spune ca vrea sa opreasca intre statii.

Individul care isi incaseaza salariul din banii platiti de calatori are tupeul s-o ameninte pe femeie si sa-i spuna ca nu o va mai lua niciodata in microbuz.

- O cunosc dupa voce.

Daca nu va convine de ce va urcati doamna? Aualeu, tu erai? Pai te mai iau? Nu ma mai luat. Vai de capul tau! Mai vrei sa te las si la RECLAMA.... sa fii si in mijlocul soselei sa te las.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un pasager intervine atunci cand aude insultele adresate de sofer unei femei.

- Pai te mai iau eu vreodata? Vorbeste frumos, ca pe banii nostri traiesti ma. Al BEEP ddracu sa fi! Pe banii nostril traiesti ma, nu pe banii patronului.

Mai grav, barbatul se pare ca incaseaza bani de la oamenii care intra in microbuz fara sa taie bilet. Probabil o parte din incasarile zilnice se duc astfel direct in buzunarul lui.

-Bai omule, te-am rugat frumos sa te dai jos! Taci BEEP ddracului din gura! Nu ma mai scoate din sarite! Bai, ti-am dat banii? Nu ma duci degeaba. Pai ti-am zis sa te dai jos. Dar da-mi si mie un bilet. Ia de aici, baga pe tine!  

Barbatul este infuriat pentru ca trebuie sa dea bilete. Parca le-ar face o favoare calatorilor.

Ia ma bilete, saura-te.

Esti baut, BEEP((dracu)) m-a pus sa te iau.

Intregul episod filmat cu telefonul de un constantean a devenit imediat viral pe internet si a atras furia oamenilor. Sa speram ca le vor vedea si oamenii legii si vor lua masuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si