Fata a fost fortata sa satisfaca placerile unor barbati care aveau chiar si de patru ori varsta ei, sustin autoritatile. Fata, care avea doar 14 ani cand au inceput abuzurile, a dat in judecata proprietarul si managerul motelului. 

Adolescenta, ajunsa acum la 17 ani, sustine ca primea 50 de dolari ca sa intretina relatii sexuale cu mai multi barbati in acel motel, dupa ce a fost fortata sa practice prostitutia.

Abuzurile au continuat timp de doi ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Proprietarul hotelului ar fi pus la dispozitia traficantilor de carne vie mai multe camere, insa managerul institutiei neaga acuzatiile. Mai mult decat atat, traficantii ar fi distribuit mai multe fotografii cu fata online, in timp ce preturile erau negociate la telefon, relateaza Daily Mail.

Fata cere acum daune in valoare de 50.000 de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si