Abia cand a ajuns acasa, omul a realizat ce i s-a intamplat si a constatat ca a fost impuscat. Speriat, a sunat la 112.

Decebal Toderita, purtator de cuvant SCJU Sibiu: a cesta a fost internat in cadrul sectiei Chirurgie II, in cursul acestei zile a fost suspus unei interventii chirurgicale.

Barbatul este stabil hemodinamic. Fragmentul scos din picior va fi pus la dispozitia organelor de ancheta.

Intamplarea bizara este acum intoarsa pe toate partile de autoritati. La poligonul din apropiere, tragerile sunt anuntate dinainte!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Reprezentantii garnizoanei Sibiu sustin ca in poligon s-a tras intr-adevar, dar actiunea s-a facut, cum e normal, dupa un plan aprobat si cu instiintarea primariilor aflate in apropiere. Mai departe, cade in sarcina administratiilor sa avertizeze localnicii.   

 Dorin Alexandrescu, commandant Centru de Instruire pentru Comunicatii  si Informatica decebal: pe timpul executarii tragerilor a existat o situatie in care tragerea a fost oprita datorita faptului ca in zona de sigurana a poligonului militarii din santinele au identificat  un numar de cetateni care se deplasau in carute.

Dupa rezolvarea acestui indicent tragerile au fost reluate.

Reprezentantii primariei spun ca pus anunt la avizierul din sat, dar degeaba: exista poligonului le aduce tot soiul de necazuri.

Ion Ciorgovean  viceprimar comuna Poplaca:  asteptam ca organele abilitate sa ia masurile necesare pentru mutarea acestui poligon, pentru cetateni... nu se poate construi in zona. Sunt o groaza de factori care franzeaza dezvoltarea comunei.

Cazul este cercetat de o comisie a Centrului de instruire pentru comunicatii si informatica si a intrat in atentia Parchetului Militar Cluj.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si