"Acum cativa ani am luat niste bani imprumut, nu am reusit sa ii restitui. Si am fost executat."

"Pe fratii Martinescu ii stiu din '89, de cand am venit la Poli. Unii inca stau aici, altii s-au intors in Bucovina. Nu m-a prezentat nimeni, nu m-a dus nimeni la ei, ne stiam de mult".

Iar imprumutul facut la camatari l-a costat o vila de o suta de mii de euro, pe fostul fotbalist al Nationalei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Am avut, din pacate pentru mine, 2004- 2006 o perioada in care sunt practic victima propriilor mele greseli, pe care le-am facut in perioada aceea. Am pierdut foarte multi bani atunci".

Ioan Timofte este un cunoscut impatimit al jocurilor de noroc. In trecut, sportivul a mai avut probleme financiare, din cauza carora a fost nevoit sa vanda mai multe imobile. Printre ele si un hotel, care a fost cumparat de fostul finantator al Clubului Dinamo.

- De ce v-au chemat? Nu stiu, sa vedem, sunt tare dubiosi. Sunt baieti buni, de asta ne-au chemat. Politia e dubioasa. De ce? Fac abuz.

Membrii clanului de camatari, in frunte cu liderul lor Tutza MArtinescu, zis Profesorul, neaga acuzatiile procuorilor, care le pun in spate un prejudiciu colosal: 3.5 milioande euro.   

Se pare ca oamenii care luau imprumutau bani de la ei erau obligati sa garanteze cu casele. 

In cazul in care nu returnau suma la termen, liderii gruparii le luau cu forta imobilele. Anchetatorii spun ca unii debitori erau obligati sa plateasca chirie 200, 300 si 1.500 de euro pe luna ca sa poata sa stea in propriile locuinte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si