Potrivit Politiei Buzau, patru tineri care marti se aflau intr-un autoturism, pe un drum de exploatare situat intre localitatile Vadu Pasii si Buzau, fara a exista o situatie conflictuala in trafic, au scos un pistol si l-au indreptat spre un sofer, pentru a-l intimida.  

Barbatul s-a speriat si a sunat la Politie.

Politistii au depistat autoturismul in care se aflau tinerii pe drumul national 2B, pe sensul de mers spre municipiul Buzau.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In urma verificarilor efectuate, in autoturismul in care se aflau cei patru tineri, cu varste cuprinse intre 15 si 22 de ani, toti din municipiul Buzau, politistii au gasit un pistol de tip "airsoft", impreuna cu mai multe articole specifice, care ar fi fost procurate dintr-un magazin on-line.

Trei persoane au fost conduse la Politia Municipiului Buzau la audieri.

Politistii au stabilit ca cel care a scos pistolul si l-a indreptat catre sofer este un tanar de 22 ani.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru amenintare si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, pistolul si celelalte materiale fiind ridicate de politisti in vederea continuarii cercetarilor.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si