Un drum de tara, un sat uitat de Dumnezeu si de oameni, ce putem sa intelegem de aici? Ca abuzul a devenit o obisnuinta in aceste zone? O sa vedem.

Sunt zone intregi in tara noastra in care timpul a ramas in loc. Legea nu pare sa aiba nicio putere. Cine are bani, face ce vrea.

E si cazul acestor sate pierdute printre dealurile vasluiene.

Oamenii din zona spun ca acesta este adevarul. fata ar fi fost abuzata. Patronul magazinului s-a gandit ca poate sa-i faca orice si fata n-o sa-l reclame, doar o are la mana cu datoria de pe caiet. Cel putin asta sustin rudele fetei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Plecam cu sora victimei la casa suspectului. Nu reusim sa-l gasim, asa ca incercam la telefon. Sa aflam ce are de spus in legatura cu acuzatiile care i se aduc.

Fata ne duce pe drum, exact in locul unde spune ca a fost agresata.

Avem noroc, singurul care a vazut ceva, soferul de pe microbuzul scolii, tocmai isi face aparitia pe ruta lui obisnuita.

Marturiile fetei sunt teribile: „Aici a oprit masina, pe dambul asta.S-a dat jos de la volan si a venit la mine. Eu in timpul acela am tipat, plangeam. M-a luat brusc de picioare sa ma dezbrace si m-a dezbracat. Mi-era frica, tipam, iar el imi spunea sa tac din gura, sa nu mai tip, ca aud oamenii”.

Cum suspectul neaga, anchetatorii trebuie sa faca lumina in acest caz si sa-l aduca in fata justitiei. Pe noi, insa, altceva ar trebui sa ne preocupe!

In multe zone ale tarii, abuzul a ajuns sa fie privit ca un lucru banal. Victima este privita cu suspiciune si, de cele mai multe ori este considearata vinovata. Insa ceea ce ma ingrijoreaza cel mai mult este blandetea cu care sunt tratati agresorii in aceasta parte a tarii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si