O mare de oameni, de durere si de lacrimi. Atat se vede pe strada pe care pana in urma cu trei zile Tudor Alberto alerga razand. Acum, vecinii si colegii nu-l mai pot atinge, tot ce le-a ramas este amintirea unui prieten darnic, vesel si plin de viata, a unui copil care avea toata viata inainte, a unui pusti care se antrena ca sa devina un mare boxeur.

Devastata de durere, mama baietelului care cu numai doua zile inainte de pleca in cer implinise 11 ani abia se mai tine pe picioare. Este impresionata insa de numarul urias de copii si adulti care au venit sa-l conduca pe ultimul drum.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma cu trei zile Tudor Alberto a alergat pentru ultima oara. A fost ultima zi in care parintii, colegii, prietenii si vecinii i-au auzit vocea plina de bucurie. Amicii cu care era sunt inca in stare de soc. Isi amintesc in detaliu scenele socante in care pustiul a fost spulberat de o masina.

Tatal abia vorbeste si nu spune decat un singur lucru: „ Nu vreau nimic.

Dreptate. Vreau sa se faca dreptate”.

La 11 ani si doua zile parintii si prietenii ii spun adio. Stiu ca nu-l vor mai putea vede, desi va ramane pentru totdeauna in sunfletul lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si