Baiatul in varsta de 11 ani se pare ca se juca pe internet,  in ultima vreme, "Balena Albastra", cel putin asa sustin prietenii lui.

Ieri, insa,probabil ca micutul a primit o alta misiune  din partea jocului  si s-a sinucis. A fost gasit fara suflare in podul casei de catre sora lui mai mare.Fetita

a incercat sa-l salveze, dar a fost prea tarziu. Ingrozita si-a anuntat mama care era la serviciu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Am inteles ca e un joc pe internet, nu stiu. Asa am auzit, ce-o fi vorbit el cu copiii pe la scoala. Nu stiu cum l-a determinat sa faca gestul asta, eu nu stiu ca asta nu este nu e joc, astia sunt niste nenorociti”, spune o ruda a copilului.

Rudelor si cunoscutilor nu le vine sa creada ca micutul a putut sa-si ia viata din cauza unui  joc pe internet  mai ales ca se intelegea bine cu parintii, avea rezultate bune la scoala si nu-i lipsea nimic.

„Era un baiat foarte cuminte, invata bine, asculta parintii, asculta de toti. Aveau parintii grija de el, nu-i lasau singuri, nu-i lasau parasiti”, spune Maria Fieraru, ruda a baiatului.

Trupul neinsufletit al copilului a fost dus la Medicina Legala pentru necropsie. Politia a deschis o ancheta in acest caz.Cat  despre acest joc online, se pare ca acesta ar fi pornit din Rusia si a luat amploare  dupa ce peste 130 de adolescenti s-ar fi sinucis dintr-o provocare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si