Fostul impresar Victor Becali a fost condamnat, in martie 2014, la 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in Dosarul transferurilor, in prezent fiind incarcerat la Penitenciarul Slobozia. Fratele mai mic al lui Giovani este prins si in alte procese, printre acestea fiind si cel cu o banca, care a cerut executarea silita a lui Victor, chiar in 2014, anul in care acesta a ajuns la inchisoare. Victor si sotia sa, Manuela, implicata si ea in dosar, au facut contestatie la executare, iar Judecatoria Buftea le-a dat castig de cauza, in noiembrie 2016.

Admite contestaţia la executare formulată de contestatorii Becali Victor şi Becali Manuela în contradictoriu cu intimata. Dispune anularea întregii executări silite pornite împotriva debitorilor Becali Victor şi Becali Manuela în cadrul dosarului de executare nr. 5522/2015. Obligă intimata să plătească contestatorilor suma de 5329,80 lei cu titlu de cheltuieli de judecată – costul fotocopierii dosarului de executare. Ia act de solicitarea contestatorilor în sensul solicitării cheltuielilor de judecată constând în onorariu de avocat pe cale separată. Dispune restituirea taxei judiciare de timbru în cuantum de 1000 de lei ulterior rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea în cazul exercitării căii de atac”, se arata in hotararea judecatorilor. La randul ei, banca a facut apel, care se judeca la Tribunalul Ilfov. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si