Intrase pe internet in jocul ucigas, cel putin asta au descoperit anchetatorii care cerceteaza moartea copilului. De altfel, baiatul le povestea colegilor de scoala despre  teribilul joc care a  ucis deja sute de adolescenti in Rusia si Ucraina, ba chiar si in Republica Moldova.

Georgiana Torcica, purtator de cuvant IPJ Dambovita:
"Politistii au stabilit ca acesta accesa internetul si le povestea colegilor in mod frecvent despre un joc virtual"

Nicoleta Matei, directorul scolii din Nucet:

"L-au vazut putin trist, era schimbat. L-am intrebat daca l-au vazut taiat pe mana si mi-au spus ca nu mai purta cu maneca scurta"

"I-a zis sa-si faca o balena pe mana, sa o contureze cu cutitul si pe urma sa faca trei linii asa. A facut acest lucru? Da. Ti-a aratat? Nu mi-a aratat, dar mi-a zis ca a facut"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Baiatul ar fi urmat instructiunile mentorilor ucigasi. Dupa ce i-ar fi povestit unui coleg de scoala ce urmeaza sa faca, a incercat sa se invoiasca. Invatatoare nu i-a permis sa plece, asa ca a fugit.

50 de zile, 50 de provocari, 50 de misiuni care culmineaza cu suicidul. Asa functioneaza balena albastra, dar micutul pare sa fi sarit multe etape. A ajuns in cursul zilei de ieri la cea mai groaznica misiune- moartea.

Mama baiatului:

"Spuneti-ne doamna, jocul asta l-a facut ? 

Nu stiu, probabil. Nu stiu nimic, eu am fost de servici si nu stiu nimic.

Dar copilul vorbea cu dvs?

Da, da. Foarte comunicativ, nu am avut probleme cu el"


In timp ce mama isi plange distrusa copilul, rudele si vecinii sunt disperati. Jocul mortii i-a ingrozit pe toti.

Constantin Maru- ruda baiatului:" Nu stiu cum l-a determinat sa faca gestul asta, eu nu stiu ca asta nu este, nu e joc, astia sunt niste nenorociti cum au distrus prin Anglia, prin(...)"

Trupul neinsufletit al copilului a fost dus la Medicina Legala pentru necropsie, astazi dimineata insa a ajuns iar, acasa. Politia a deschis o ancheta in acest caz. Tras la indigo pare sa fie cazul din comuna Gherta Mare, judetul Satu Mare. In aceeasi zi, un baiat de 14 ani si-a pus capat zilelor  tot in podul casei, dupa ce descria viata pe internet ca un joc pe nivele. Si in Brasov, la inceputul lunii un alt adolescent de 17 ani, si-a pus capat zilelor intr-o padure. Apropiatii vorbesc si in cazul lor de acelasi joc al mortii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si