In toata aceasta perioada, Courtney Martin, a suferit cinci interventii chirurgicale si peste 20 de tipuri de analize, dar aceste lucruri au fost in zadar pentru ca ea nu s-a vindecat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Ea a povestit intr-un clip pe care l-a urcat pe net ca se simte mereu extrem de obosita, are greturi constant si spera ca cineva o poate ajuta sa isi revina. "In fiecare dimineata ma trezesc in durere si nimeni nu poate sa-mi spuna de ce. Ma simt ca o batrana. In fiecare zi simt dureri insuportabile si simt constant greata si oboseala. Vreau doar sa am o viata normala. Refuza sa accept ca nu e nimeni acolo care stie ce e in neregula cu mine. Sper ca acea persoana sa vada acest clip si sa ma ajute.", povesteste ea.

Courtney spune ca era o fire energica si sociabila, dar de trei ani de zile viata ei s-a transformat intr-un cosmar. "Imi placea sa ies si sa imi vizitez prietenii. Partea asta din viata mea nu mai exista pentru ca simt prea multa durere.

Realitatea este ca medicii nu stiu de ce am aceste dureri si situatia este si mai grea. Am pierdut numarul datilor in care m-am dus la culcare in speranta sa nu ma mai trezesc pentru ca o viata ca a mea nu merita traita. E de nesuportat", a mai spus ea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si