De parca ar fi asteptat ca fosta profesoara sa primeasca o condamnare definitiva, abia acum, cei din blocul groazei scot la iveala detalii terifiante: femeia ar fi fost vazuta carand la pubela o galeata cu ramasitele sotului, cel mai probabil, bucatile lipsa, carora anchetatorii nu au reusit sa le dea de urma nici pana-n ziua de azi.

"Credeti ca mai e si altcineva implicat?

Da, sigur ca da. Ea, singura, nu putea o mana de femeie sa faca asa ceva"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Si, totusi, dand dovada de mult sange rece, a reusit. Martorii in proces spun ca in clipa in care si-a aflat sentinta nici nu a clipit!

Pentru monstruoasa crima, pe care continua sa nu o recunoasca, sotia a primit 17 ani si 8 luni de inchisoare. Prea putin, cred rudele colonelului ucis.

"E putin, trebuia sa-i dea pe viata. Sa nu mai scape niciodata de acolo"

Un an si jumatate le-a luat procurorilor sa obtina condamnarea criminalei. Impotriva ei au avut probe zdrobitoare, iar prima arma folosita au fost imaginile de pe camerele de supraveghere. 40 de kilometri s-a plimbat individa cu sotul pus in mai multi saci. Cel care a dat-o pe mana politiei a fost unul dintre taximetristii care a ajutat-o sa care cadavrul, fara sa aiba habar.

"Probabil ca ea a fost bolnava de a facut asa ceva.

Ca un om normal nu face asa ceva"

Pe acelasi lucru a incercat sa mizeze si fosta profesoara, care inca de la inceputul anchetei a incercat sa joace rolul unei nevinovate careia o boala psihica i-ar fi luat mintile. Doar ca, in urma expertizei s-a stabilit ca atat in timpul crimei, dar si cand a premeditat cum sa scape de cadavru, a avut discernamant. Pe langa pedeapsa primita, fosta profesoara are de platit si daune morale in valoare de 40 de mii de euro. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si