FOSTA JUDECATOARE, PUSA PE HARTA

Termenul in procesul de luare de mita a inceput cu multi nervi pentru fosta judecatoare. Suparata nevoie mare pe jurnalisti, Geanina Terceanu a fost la un pas sa faca o criza in sediul Curtii Supreme de Justitie.

Ce are de impartit cu jurnalistii, nimeni nu stie.

Cert este insa ca dialogul cu presa este savuros.

Nici in fata instantei, Geanina Terceanu nu a fost mai calma. A recunoscut idila  pe care a avut-o cu fostul finantator de la Dinamo si faptul ca a luat mita de la cei trei grei ai fotbalului romanesc ca sa ii scape de inchisoare in dosarul transferurilor. Tocmai de aceea, s-a revoltat cand a aflat ce a cerut Borcea judecatorilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cristi Borcea i-a declarat, insa, razboi judecatoarei Geanina Terceanu. Acesta a cerut prin avocatul sau o confruntare fata in fata cu judecatoarea, dar a cerut si audierea fostei sale neveste, Mihaela Borcea.

 

O NOUA PEDEAPSA PENTRU FRATII BECALI?

Martor la scandal e Ioan Becali. Priveste ingandurat si calculeaza....pe degete... ce sanse mai are fratele sau sa scape de inchisoare.

Ioan Becali, inculpat: „Ai o comisie formata din presedintele penitenciarului, seful cu paza si ordinea, omul cu cultura, omul cu activitati sociale, samd. Si te pune liber comisia asta, care te cunoaste de 3 ani, de 4 ani, cu care ai stat."
La plecare,Ioan Becali a refuzat sa scoata vreo vorba in fata camerelor de luat vederi.

Ioan Becali, inculpat: ” Nu vreti sa vorbiti cu noi? Sunteti suparat pe noi, domnule Becali? Va e frica de inchisoare? Va e frica sa nu ajungeti din nou la Poarta Alba?"

O explicatie pentru tacere exista. A spus-o chiar Ioan Becali in vremurile bune!

Ioan Becali, inculpat: "Nu vorbesc cu oricine. Nu bag in seama pe oricine. Eu sunt Giovanni Becali, milionarul, smecherul, mafiotul. Cum sa bag in seama pe oricine?"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si