Familia Socea pregateste bucate ca la bunica acasa... pentru altii! Cozonacul proaspat si dulciurile naturale se ambaleaza pe banda rulanta. Toate vor ajunge in strainatate, nu doar pe mesele romanilor cu dor de casa, dar si in magazine.

"Avem doua saptamani de cand muncim zi si noapte, facem cozonaci, pasca cu branza, smantana, ciocolata, paine cu maia, oua rosii"

"In strainatate inca din nordul Europei, Norvegia, Finlanda, pana la magazinele din Luxemburg, Italia"

Poftesc la preparatele lor si oameni din tara, care au facut comanda de zacusca, muraturi si cozonaci inca de acum 2 luni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Ieri v-am pregatit si v-am pus coletele, sa va ajunga astazi si sa nu mai avem probleme pe Bucuresti, sa fie totul bine"

Dan Limbasan, producator: "Aici avem carnatii clasici de mangalita, sare, piper si usturoi si slanina, afumaturile pentru ciorba de paste 15.09

La Sibiu, mielul paleste in fata porcului de mangalita. Un producator local, recunoscut pentru bucatele sale, ne dezvaluie secretul gustului.

"Aici slanina sta la sare, aici avem in saramura... deci avem o apa cu sare, cotlet, partea din pastramele de pulpa, care sunt doar transate si bagate in saramura"

Odata expuse in piata, produsele de mangalita dispar din vitrina numaidecat.

Un kilogram de carnati de mangalita se vinde cu 40 de lei, slanina  cu 25 de lei, iar pastrama cu 40 de lei kilogramul.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si