Viscolul face prapad pe drumurile din judetul Neamt! Priviti cum arde masina din imagini- s-a izbit in plin de un alt autoturism care a derapat pe soseaua plina cu zapada.

In nordul Moldovei iarna a lovit cu putere. Ninge neincetat de azi-noapte, iar accidentele se tin lant. Un tir cu marfa s-a rasturnat intr-un sant, dupa ce rotile i-au alunecat ca pe patinoar.

A viscolit puternic si in Vrancea, unde oamenii s-au trezit cu masinile distruse. Vantul a suflat cu peste 80 de kilometri pe ora si a rupt copacii ca pe niste bete de chibrit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La Cluj e jale mai ales in gospodariile oamenilor, care au ingenuncheat in fata naturii. Stratul gros de zapada le-a distrus gradinile, pomii fructiferi si vita de vie.

Desi suntem aproape de luna mai, in Cluj e iarna in toata regula. ninge de mai bine de 14 ore iar temperaturile sunt foarte scazute, nicidecum potrivite pentru aceasta perioada.

In Maramures, iarna s-a simtit din plin azi-noapte, la poalele muntilor. 

Drumul spre Cavnic a fost acoperit cu un strat gros de zapada.

Pana maine dimineata este in vigoare codul portocaliu, cu ninsori si vant puternic  in 11 judete.

Alte 14 locuri din tara sunt sub cod galben de vreme rea. Totodata, meteorologii anunta temperaturi extrem de reci, iar pe timp de noapte se va produce bruma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si