"in aceasta dimineata (duminica, n.r.), politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au identificat si imobilizat, pe raza judetului Calarasi, doi barbati, unul cetatean italian, iar celalalt cu dubla cetatenie, italiana si romana, in varsta de 23, respectiv 20 de ani, banuiti in cazul comiterii talhariei din data de 22 aprilie a.c. de la o casa de amanet de pe raza sectorului 3", transmit reprezentantii Politiei Capitalei.

Ei precizeaza ca, sambata, in jurul orei 14.40, Politia Capitalei a fost sesizata printr-un apel la 112 ca doua persoane, mascate, au amenintat cu un pistol operatorul comercial al unei case de amanet si, folosind agresiunea impotriva lui, au sustras mai multe bijuterii, dupa care au fugit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"La fata locului s-a deplasat echipa complexa care a efectuat cercetarea locului faptei, demarand, simultan, audierea persoanei vatamate, a martorilor, precum si investigatiile in vederea identificarii celor doi barbati. Dupa cateva ore de la eveniment, din datele obtinute s-a conturat ipoteza ca aceasta fapta se coroboreaza cu un furt, comis in noaptea de 20/21 aprilie, dintr-o societate comerciala, de pe raza Sectorului 4, cand au fost sustrase mai

multe replici de arme, tip airsoft", mai arata politistii.

Atfel, din reunirea celor doua cauze a fost identificata o pista care a condus catre cei doi barbati de 23, respectiv 20 de ani.

"in urma actiunii declansate, care a condus la depistarea celor doi, au fost gasite si recuperate bijuteriile sustrase din casa de amanet, in valoare totala de aproximativ 120.000 de lei. De asemenea, in cursul noptii au fost gasite armele tip airsoft sustrase, o parte din ele in locuinta unuia dintre cei doi, parte din ele abandonate in apropierea casei acestuia", spun reprezentantii Politiei Capitalei.



Cei doi barbati se afla, in acest moment, in custodia politisilor, cercetarile fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si