Anamaria a dat un interviu pentru o emisiune italiana in care a povestit cum a fost agresata inca de la 13 ani. Abia acum fata si-a facut curaj si l-a denuntat la politie pe catanezul de 74 de ani, care a supus-o la agresiuni greu de imaginat. Tanara spune ca a tacut atatia ani pentru ca ea, mama si fratele mai mic locuiau cu chirie in locuinta barbatului si ii era teama ca vor fi date afara.

Mama Anamariei plecase din Romania pentru ca femeia nu mai suporta abuzurile barbatului ei, tatal copiilor ei

.

Ajunsi in Italia, in Catania, cei trei sunt nevoiti sa locuiasca intr-o casa abandonata, impreuna cu alte familii. Pentru a o ajuta pe mama sa cu bani, Anamaria a cersea in fata unor magazine, dar serviciile sociale au luat-o pe fata si i-au spus mamei ca trebuie sa-si gaseasca un loc de munca si o casa daca isi vrea copilul inapoi.
Mama fetei gaseste un comerciant iralian, Mario Puglisi, care i-a facut un contract de munca si i-a oferit o casa in chirie, reusind astfel sa o ia pe Anamaria inapoi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dupa cateva saptamani, povesteste Anamaria insa barbatul a inceput sa o abuzeze sexual pe fata care atunci avea 13 ani. “Imi spunea ca ma iubeste si ca trebuie sa fac sex de cate ori vrea el. De fiecare data cand ma opuneam imi spunea ca avem o casa datorita lui”, povesteste tanara.

Fetei i-a fost teama sa-i povesteasca mamei sale despre ce-i face barbatul fiindca banuia

ca nu va fi crezuta, in special dupa ce acesta a ajutat-o pe mama ei cu locul de munca si casa.

“Vreau sa le transmit fetelor care vad acest interviu cu mine sa inteleaga ca nu sunt singure. Eu am tacut si am suportat atatia ani. Dar acum am zis, gata! Am facut totul public si am anuntat politia”, a spus tanara, care a si povestit drama pe care o traia de ani buni.

 

Proprietarul locuintei a fost arestat, el are antecedente penale pentru omor si pentru un alt abuzcomis in 2013. Conform Gazetei Romanest i, barbatul de 74 de ani, a fost inchis in penitenciarul Piazza Lanza din Catania.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si