Momentul in care a decis ca trebuie sa slabeasca a fost atunci cand se plimba pe strada si niste barbati, care erau intr-o masina, au inceput sa faca glume la adresa ei, apoi au aruncat cu mancare in ea.

" Mereu am avut probleme cu greutatea. Eram ironizata in scoala iar mama m-a inscris in programe de slabit de la 13 ani", a povestit ea.

Tanara a mers la medicul de familie, care i-a spus ca sufera de hipotiroidism, o boala care incetineste metabolismul unei persoane si ii provoaca ingrasarea. In urmatoarele sase luni, Emily a slabit 12 kilograme cu ajutorul dietei, exercitiilor fizice si a medicamentelor pentru tiroida. Apoi, in 2013, a optat pentru o operatie  de bypass gastric, scrie kanald.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La un an de la operatie, Emily a ajuns la greutatea dorita, cea de 62 de kilograme si arata exact asa cum si-a dorit.

"Oamenii spun ca operatia de bypass gastric e o solutie usoara, dar e nevoie de multa disciplina pentru a-mi pastra dieta. Nu voi mai putea sa mananc niciodata aceleasi lucruri", spune ea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si