Intr-un interviu realizat de jurnalistii de la Libertatea, fratele lui Patrick Ekeng a declarat ca asteapta sa afle ce s-a intamplat in ziua mortii fratelui sau.

„Noi, familia, am ales sa ne refugiem in rugaciune si tacere din 6 mai 2016 incoace. In tacere noi suferim, in tacere noi plangem. In tacere asteptam sa cunoastem ce s-a intamplat cu adevarat in ziua mortii fratelui meu pe terenul echipei Dinamo Bucuresti, dar si in afara acestuia.

Suntem singuri in suferinta noastra, dar in acelasi timp, pentru ca suntem demni, nu strigam!”, a declarat acesta.

Totodata, acesta a precizat ca un lucru care i-ar ajuta sa invete sa traiasca fara fotbalist ar fi sa afle adevarata cauza a mortii sale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El si-a amintit si de momentele cand jucau fotbal in curtea casei din Camerun: „ La 6-7 ani, Patrick ne dribla in nestire, era cu adevarat foarte talentat. Prin urmare, succesul sau nu a fost o surpriza pentru mine si pentru cei care l-au cunoscut”.

Totodata, Jack Ekeng a precizat ca a primit numeroase mesaje de incurajare de la suporterii clubului, insa cu sefii clubului Dinamo nu au pastrat legatura.

„Le multumesc pentru ce au facut pentru fratele meu cand inca mai traia, dar si dupa moartea sa. Sa ii binecuvanteze Dumnezeu. Clubul este in contact doar cu sotia lui Patrick, Nathalie. Noi nu ne amestecam in negocierile pe care le-a purtat Nathalie impreuna cu clubul. Noi nu asteptam nimic din partea lor, doar speram ca Patrick sa nu fie uitat niciodata”, a mai precizat acesta. 

Cititi interviul integral AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si