Un profesor de 30 de ani care preda la doua scoli din Tulcea a fost retinut de procurorii DIICOT, fiind acuzat ca si-a creat un cont cu date nereale pe o retea de socializare, apoi s-a imprietenit cu o eleva a sa, in varsta de 13 ani, i-a cerut acesteia fotografii cu ea dezbracata, pretinzand ca este reprezentantul unei agentii de modelling, dupa care a santajat-o, spunand ca va publica fotografiile pe internet pentru

ca fata nu a mai dorit sa ii trimita inca o fotografie.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, miercuri procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism- Biroul Teritorial Tulcea l-au retinut pentru 24 de ore pe Lucian Serbanica, in varsta de 30 ani, profesor la doua scoli generale din municipiului Tulcea.

Anchetatorii au stabilit ca in 4 ianuarie 2017, Lucian Serbanica, utilizator al unui cont de pe o retea de socializare, cu date nereale, s-a imprietenit cu o fata in varsta de 13 ani, eleva a acestuia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“In aceeasi zi, prin sectiunea messenger, inculpatul Serbanica Lucian a conversat prin mesaje text cu minora, prin care, pretinzand prin fotografia afisata contului ca este o persoana de sex feminin si reprezentant al unei agentii de modeling, a  invitat-o sa participe la o preselectie de modeling, in sensul de a poza pentru eventuale reclame, determinand-o  astfel sa realizeze patru fotografii nud, pe care i le-a trimis prin aceeasi aplicatie.

Pentru a o determina/incuraja sa faca acest lucru, inculpatul i-a trimis, la randul sau, minorei, doua fotografii nud, pretinzand a fi cu propria persoana”, spun procurorii DIICOT.

Tot in 4 ianuarie, dupa ce a obtinut primele fotografii, profesorul i-a mai cerut fetei o fotografie cu ea dezbracata, in oglinda, iar cand aceasta a refuzat, a amenintat-o, prin patru mesaje succesive, ca va face publice pe retelele de socializare primele fotografii.
La perchezitii, anchetatorii au gasit suporturi de stocare a datelor informatice, pe care le-au ridicat pentru expertiza.
Barbatul va fi dus la Tribunalul Tulcea cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si